itulau_fanua

FOU

High Quality Tube Mill Laina Gaosia

Ua fa'ailoa mai e Felauaiga mo Lonetona (TfL) o le a toe fo'i mai le fa'alava po o le laina i le Aso To'ona'i 2 Iulai pe a mae'a le lua tausaga tapuni.
O le mea lea ua avea ai le Northern Line ma laina lona fa e toe tatala talu mai le mae'a o itula na taofia auaunaga ona o le coronavirus, ina ua mae'a laina Tutotonu, Vitoria ma Iupeli. O le Piccadilly Line ua fa'amoemoe e mulimuli i lenei taumafanafana.
Na taʻua e le pulenuu o Lonetona Sadiq Khan: “O le isi lea taimi taua i le toe malosi o le laumua mai le faʻamaʻi - tala fiafia mo Lonetona ma tagata tafafao maimoa o loʻo fia fiafia i le ofoofogia o le po, o loʻo latou iloa o le a mafai ona latou maua se fale i matu. ”
Ae ui i lea, o le laina ua na o le toe tatalaina i luga o auala aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi i luga o le Edgware, High Barnet, Charing Cross ma Morden spurs i le po.
Mill Hill East, Battersea Power Station ma le Faletupe o le a le faʻaaogaina nofoaafi i le po.
Muamua na faʻalauiloaina i le 2016, o le Night Underground e tuʻuina atu i Londoners le 24-itula avanoa i le paipa i Aso Faraile ma Aso Toonai.
Nick Dent, Faʻatonu o le Aufaipisinisi i TfL, fai mai: "Ou te fiafia o le a toe faʻaauau le auaunaga i le Northern Line night tube i le Aso Toʻonaʻi 2 Iulai, ma faʻateleina le toe faʻaleleia i le laumua.
"O le taumafanafana o le taimi sili lea mo Lonetona ma tagata asiasi e faʻaoga lelei ai Lonetona, e aofia ai lona tamaoaiga i le po."
E ui o le faʻaaogaina o auaunaga uma na pa'ū i le maualuga o le faʻamaʻi, ua faʻaalia e le Felauaiga mo Lonetona o le faʻaogaina o le paipa ua oʻo nei i le 72% o tulaga muamua o le Covid.


Taimi meli: Iul-21-2022